Perfect serve is wat we doen, excellent drinks is wat je krijgt. Need more?

Meneer Cocktail zorgt voor een prachtige aanvulling op ieder evenement, borrel of barbecue. Jarenlange ervaring, verse bereiding, premium dranken en het hoogste service level van Nederland maken onze cocktails stuk voor stuk uniek.

Dat is meteen de reden waarom we ons best doen je meer te geven dan je van andere bedrijven gewend bent, we werken met de mooiste producten en zijn daar best een beetje trots op. In ieder detail zul je perfectie zien, proeven en beleven! Perfect serve is wat we doen, excellent drinks is wat je krijgt! Need more?

Ook heeft Meneer Cocktail de ideale cocktailbar voor thuis, kantoor of op het strand. Onze cocktailbar wordt helemaal compleet geleverd. Met diverse dranken, verse ingrediënten, ijs, glaswerk en niet te vergeten Meneer Cocktail of Juffrouw Cocktail zelf!

Natuurlijk is onze cocktailbar ook los te bestellen zodat je zelf kunt gaan shaken, eventueel met een leuke workshop voorafgaand! Meneer Cocktail bezorgt de cocktailbar bij je thuis en haalt de bar de volgende dag weer op. Dat dit niet duur hoeft te zijn bewijzen onze prijzen.

Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden voor cocktailworkshops en cocktailcatering op locatie, van 8 tot 300 deelnemers. Ook bieden wij diverse arrangementen aan waarbij u een dag lang leuke activiteiten kunt volgen, nadien aan kunt schuiven bij een heerlijk diner of met uw collega's een weekend trip maakt waarbij het informatieve met het aangename wordt gecombineerd.

rating 4,6 uit 5

Heerlijke, met passie en liefde gemaakte cocktails met een enthousiaste service!

Beoordeling 4,6 uit 5 op basis van 9 beoordelingen.