Feest en evenement

Wanneer je een evenement of feest organiseert zijn er veel mogelijkheden voor cocktails. Afhankelijk van bijvoorbeeld de hoeveelheid gasten, locatie en budget denkt Meneer Cocktail graag mee over de juiste invulling.

Er is heel veel mogelijk, van eenvoudig huiskamerfeestje tot grote evenementen. We zorgen altijd voor gepersonaliseerde cocktailkaarten, maar ook een aangeklede cocktailbar met bedrijfslogo en achterwand met banner is mogelijk.

Ook bieden wij compleet alcoholvrije cocktailarrangementen aan, een veel gevraagde optie tijdens beurzen, congressen en andere bedrijfsdagen.

Alleen glaswerk nodig? Meneer Cocktail verhuurt cocktailglaswerk in 3 varianten: martiniglazen, tumblers en longdrinks. Ons kwaliteitsglaswerk is afkomstig van Royal Leerdam en het Amerikaanse Libbey, kristalhelder en erg stijlvol. Het huren van cocktailglazen kan al vanaf 16 stuks. 

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak. Aan de hand van voorbeelden en foto's laat Meneer Cocktail zien hoe leuk het is je gasten te verwennen met cocktails!

rating 4,6 uit 5

Heerlijke, met passie en liefde gemaakte cocktails met een enthousiaste service!

Beoordeling 4,6 uit 5 op basis van 9 beoordelingen.